C.V.

In mijn werk als HR-en loopbaanadviseur word ik al meer dan 20 jaar dagelijks geconfronteerd met het maken van keuzes van medewerkers en het management van organisaties. In combinatie met mijn werk als loopbaancoach heb ik een goed beeld waarom die keuzes hen uit balans kunnen halen. Welke keuzes juist weer meer mogelijkheden bieden voor werken in uw eigen krachtenveld en vanuit uw passie waardoor u zich meer verbonden voelt met uzelf en met de organisatie. De winst is dat wanneer u vanuit uw talent werkt het veel inzet en tevredenheid oplevert en een positief effect heeft op u en uw omgeving.  

Om dit proces nog beter te kunnen begeleiden heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder die van levenscoach en als loopbaanadviseur. Daardoor kan ik mensen en organisaties nog beter ondersteunen in hun proces om hun kernwaarden te vinden en te werken en te leven vanuit hun hart en kracht.

Gestart in het uitzendwezen heb ik in 1991 de overstap gemaakt naar hrm functies binnen profit en non-profit organisaties en heb ik veel ervaring binnen de zorgsector. Sinds 2013 werk ik ook als loopbaanadviseur. Sinds 1995 werk ik als HR-adviseur bij de GGzE in Eindhoven en is Mobiliteit en loopbaanadvies mijn aandachtsgebied. Samenwerking, kennis delen en innovatie zijn belangrijke pijlers in het brede HR-gebied. Ik streef naar een samenwerking met mogelijkheden voor talent en passie voor organisatie en haar medewerkers. Voor een snel groeiend groot makelaarskantoor ben ik als hrm adviseur nauw betrokken met de ontwikkeling en initiëring van talentmanagement en mentorschap. Ik heb veel ervaring opgedaan met multicultureel hrm-beleid. De veranderingen in de Zorgsector zijn van grote invloed voor het strategisch HR-beleid in een organisatie, zowel kwalitatief als kwantitatief en hebben haar invloed op medewerkers in deze sector. Voor mij een uitdaging om hen te ondersteunen in deze ontwikkelingen en te zoeken naar kansen voor hun talenten.

Mijn werkervaring en mijn persoonlijke waarden vertalen zich in klantgerichtheid, vooruitstrevend, ambitieus, gericht op kansen, mogelijkheden en vooruitgang. Zowel inhoudelijk als ook bedrijfseconomisch, zonder te vergeten dat de medewerker hét bedrijfskapitaal is.

Ik ben actief in diverse netwerken waaronder Way2Work in de regio Den Bosch en als bestuurslid van de NVP voor de provincie Noord-Brabant. Daarnaast coach ik al een aantal jaren studenten HBO P&A en andere HR-adviseurs. 

Een van mijn hobby’s is reizen. Ik heb al vele continenten bezocht om kennis op te doen over andere culturen. Sinds 1999 kom ik bijna jaarlijks in Thailand en heb ik een bijzondere band met Noord-Thailand waar de Bergvolkeren wonen en het authentieke leven van Thailand nog te vinden is. Ik heb daar ook een langere tijd gewoond om nader kennis te maken met de bevolking. De positieve invloed van het Oosten integreer ik in mijn leven in Nederland. De rust, de verdraagzaamheid en het respect vanuit het boeddhisme probeer ik zowel privé als zakelijk gezien meer deelgenoot te maken van mijn dagelijks leven hier. In mijn werk vertaal ik dat naar respect voor mijn medemens, het in kaart brengen van uw keuzemogelijkheden zodat u zelf aan kunt geven wat voor u als medewerker, als individu of als organisatie uw eigen wijsheid is.


 

© Your Wishdom | Disclaimer | Mariejella van Dommelen | Tel. 06 - 41234 296 | info@yourwishdom.nl