Mariejella van Dommelen

Openheid, vooruitstrevendheid, kansen en mogelijkheden zien, realisme en daadkracht zijn voor mij belangrijke waarden. Voor mezelf maar ook om uit te dragen naar mijn klanten.

Ook in mijn persoonlijk leven hecht ik hier belang aan. Het durven kijken over grenzen, leren van anderen, ongeacht hun leeftijden, in eigen land en in andere landen. Goed kunnen horen en als een spiegel fungerend voor uw persoonlijke belangen en die van organisaties en haar medewerkers & managers.

Het is mijn drijfveer om u te coachen in het proces van het ontdekken en ervaren van uw talenten. Om die keuzes te maken die passen bij u en die u vitaliteit geven. Om samen met u te ontdekken wat op dit moment uw wijsheid is! Want alles veranderd met de tijd, ook u. Interesses, belangen, levenservaring, uw omgeving. De dynamiek van dit proces boeit mij al jaren en daagt mij uit om u te ondersteunen in het maken van uw keuzes en om mezelf verder te ontwikkelen.

Het werken als coach combineer ik met mijn werk als hrm adviseur waardoor ik mijn talenten en interesses optimaal kan inzetten. Met kennis, compassie, oprechte interesse en niet te vergeten met humor!


 

© Your Wishdom | Disclaimer | Mariejella van Dommelen | Tel. 06 - 41234 296 | info@yourwishdom.nl