Voor organisaties

Organisatieveranderingen hebben hun invloed op de inzetbaarheid en kwaliteit van de medewerkers. Maar andersom geldt dat ook. Het is een ingewikkelde puzzel om binnen de kaders van de organisatie een goede match te maken met de gevraagde kwaliteit, vitaliteit, talent en passie van de medewerkers.

Niet alleen de organisatie en haar managers dragen deze verantwoordelijkheid, maar ook de medewerker zelf. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen (talent)ontwikkeling.  

Your Wishdom Coaching & Advies helpt u in beweging te komen en acties te nemen naar aanleiding van de gebeurtenissen in uw leven en in uw organisatie. Het is uw eigen beslissing welke keuzes u maakt, uw eigen doelen vaststelt, zelf regie neemt en uw eigen wijsheid inzet.  It’s Your Wishdom!

Als medewerkers hun talent en bevlogenheid inzetten en handelen vanuit hun persoonlijke waarden en krachten kunnen zij leven en werken vanuit hun hart (Hartmanagement). Dan nemen zij initiatief, stralen enthousiasme en betrokkenheid uit en hebben daardoor een positieve invloed op hun directe (werk)omgeving.

Zij kunnen een belangrijke rol innemen bij veranderingsprocessen in de organisatie en een voorbeeldfunctie hebben in hun teams. Ze zijn in staat om de ander te raken in hun eigenheid en kunnen de wijsheid en betrokkenheid van hun collega’s overbrengen naar het management.


 

© Your Wishdom | Disclaimer | Mariejella van Dommelen | Tel. 06 - 41234 296 | info@yourwishdom.nl