Nieuws

Jaarlijks organiseert Your Wishdom Coaching & Loopbaanadvies een "De Inspiratieweek" in het mooie authentieke Noord Thailand. 

Het concept staat in bijgaande brochure over de inspiratieweek waarbij de locatie een andere zal zijn in Chiang Rai. 

Genietend van een prachtige natuur, de vriendelijkheid en de altijd aanwezige glimlach van de thaise bevolking, het tropische weer en de rust kunt u gedurende deze week uw levensvragen, al dan niet gerelateerd aan uw carrière, aan de orde stellen in individuele (in totaal 3 coachingsgesprekken, 2 in Thailand en 1 daarna in Den Bosch).

In groepssessies zal worden ingegaan op thema's als "Het vinden van een goede life-workbalans" en "Stress, wat is het en wat brengt het me", en "Mijn kernkwaliteiten, ambities en aspiraties...dromen, durven..doen". ".

Dit programma omvat daarnaast ook ontspannings- en meditatie oefeningen gebaseerd op mindfullnes en yoga. 

Met onze kennis van Thailand (al sinds 1999 zijn we veel in Thailand) laten we u kennismaken met de bevolking en haar cultuur, bezoeken we bijzondere en oude tempels. Daarnaast is er ruimte voor deelname aan workshops en schilderslessen bij de topkunstgallery Art Bridge in Chiang Rai, waaraan Mariejella verbonden is sinds de opening in 2013 als kunstenaar en behoort tot de vaste groep van kunstschilders deelnemend aan de grote exposities. Kijk voor meer info op de facebookpagina van Art Bridge Chiang Rai. Daarnaast zijn er mogeijkheden tot deelname aan kookcursussen, welness acitiviteiten, fietsen en golfen. Om een goede kwaliteit te kunnen borgen is er ruimte voor maximaal 6 personen. Het programma omvat een week waarvan 4 dagen gemeenschappelijke activiteiten worden aangeboden. 

Deze Inspiratieweek laat zich uitstekend combineren met een langer en ontspannend vakantieverblijf in Thailand! 

Zowel voor deze Inspiratieweek als voor uw vakantie in Thailand kunnen wij u begeleiden in het geven van een reisadvies gebaseerd op uw wensen met activiteiten/ontspanning/welness/verblijf, variërend van eenvoudig tot zeer luxe, in de omgeving van Chiang Rai of elders in Thailand. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw vakantie en Inspiratieweek.

In combinatie met deelname aan deze Inspiratieweek bieden wij u dit reisadvies op maat nu zonder bijkomende kosten aan!!

De kosten voor deze Inspiratieweek zijn € 650,00 exc. BTW. De kosten voor de workshops worden seperaat door de deelnemer betaald aan de aanbieder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch: 06-41234296.

Wilt u meer weten over onze villa die ook u kunt huren voor uw verblijf in het prachtige en culturele Noord Thailand en andere belangrijke informatie over de Thailand, kijk dan eens op onze website van Villa Enjoy: www.luxevakantievillathailand.nl. En voor een persoonlijk reisadvies kunt u ons ook benaderen. 

Tot ziens in het land van de eeuwige glimlach en laat u inspireren!

Your Wishdom Coaching & Loopbaanadvies 


 

© Your Wishdom | Disclaimer | Mariejella van Dommelen | Tel. 06 - 41234 296 | info@yourwishdom.nl